Muursjablonen

Al onze stickers, muurteksten en decoraties zijn als muursjabloon te bestellen. Onze muur verfsjablonen worden diapositief uit vinyl gesneden, zodat u deze muursjablonen als mal kunt gebruiken met schilderen. Op deze manier kan iedereen met behulp van een muursjabloon eenvoudig de mooiste decoraties en teksten schilderen.

Eerst brengt u net als bij de stickers, de muursjablonen aan volgens onze plakinstructie. Hierna kun je met acrylverf of latexverf de afbeelding van het sjabloon met verf tamponneren. U kunt voor het verfsjabloon een sponsje of een speciaal tamponneer kwastje gebruiken. U heeft met onze verfsjablonen ook de mogelijkheid om met meerdere kleuren te werken. De verf dient niet verdunt te worden, anders vloeit deze onder het muursjabloon door! U dient niet te vegen, maar voorzichtig deppen. Acrylverf droogt erg snel en u kunt meerdere laagjes acrylverf over elkaar aanbrengen voor extra dekking. Wanneer de verf ongeveer halfdroog is, kunt u het sjabloon voorzichtig verwijderen. Onze muursjablonen zijn voor eenmalig gebruik. U heeft bij ons keuze uit ruim 2500 muursjablonen.

Als u op zoek ben naar muursjablonen, dan kunt u bij de categorieën hieronderkiezen om de sticker als muursjabloon te bestellen. Dit kunt u doen wanneer u de kleur van de gewenste sticker kiest, op sjabloon folie te klikken. De sjabloonfolie is ook een soort sticker materiaal, alleen hecht deze een stuk minder zodat het sjabloon na het schilderen makkeijk verwijderd kan worden.

muur sjablonenmuursjablonenmuur sjabloonverf sjablonen

Aanbieding

muursticker wereldkaart € 75,00 € 69,00

Gastenboek

  • 08-09-2014 - Uitstekende service, persoonlijk vriendelijk contact en snelle levering. Kortom een...  lees meer
  • 31-05-2014 - Zonet de sticker geplakt en is supermooi!!!
    Is een superoriginele blikvanger...  lees meer
  • 25-10-2013 - geweldige service, en de sticker was gemakkelijk op mijn muur...  lees meer
Plaats een bericht

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2011 - 2019 Portret-stickers.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel